ARMUT KOMPOSTOSU

malzemeler

6 adet İri armut
1/4 limon
18 adet kesmeşeker
3 bardak su

tarifi

Armudun iç çekirdeği, dış kabuğu soyulup soğuk suya çıkarılır. Kaynamış limonlu suya armutlar katılır. Piştikten sonra 18 adet kesmeşeker ilâve edilip ıbeş dakika sonra ateşten alınır.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 669
favori
like
share
prof-x Tarih: 12.09.2008 12:08
emeğine teşekkürler
kuber Tarih: 11.09.2008 22:09
teşekkürler sindy
aycanq Tarih: 11.09.2008 21:03
tesekkürler
SU-PERISI Tarih: 22.08.2008 19:50
paylaşımın için teşekkürler sindy.
eskitoprak Tarih: 21.05.2008 12:05
yapilisida cok kolay
msonmez02 Tarih: 20.05.2008 23:13
güzel kardeşim saol tarif için
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 14:09
saoll eline sağlık