Malzeme :
2 kg. muşmula,
1 dilim ekmek içi.

Yapılışı:
1- Muşmulaların çürüksüz ve orta yumuşaklıktakilerini alıp ayıklayıp yıkayınız.
2- Kavanoz veya turşu küpüne koyunuz.
3- Üzerine üstünü bir parmak geçecek kadar tuzlu su koyunuz, (1 lt. için 35-40 gr. tuz hesabı ile).
4- Kavanozun ağzına çıkın yaptığınız ekmeği koyup kapatınız.
5- Serin yerde bekletiniz, 1,5-2 ay sonra turşu yenebilecek hale gelir

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1092
favori
like
share
hhadise Tarih: 27.11.2009 16:58
ekmek niçin konuyor
izmir_güzeli Tarih: 27.04.2008 19:29
güzelmiş tşk
by_KaRizMa Tarih: 24.04.2008 09:47
paylasimin icin sagol
eskitoprak Tarih: 24.04.2008 09:35
daha neler duyacagiz
COCO Tarih: 23.04.2008 23:22