Sarımsak Turşusu

Son güncelleme: 28.10.2008 09:46
  • Malzemeler:

    20 baş sarımsak
    2 su bardağı sirke
    8 dal kereviz
    su
    kaya tuzu
    Yapılışı:
    Uygun büyüklükyüki bir kavanoza kabukları soyulmuş temizlenmiş sarımsakları doldurun. 6 dal kerevizi ilave ed,n. Turşu suyunu bir litre başına 6 çorba kaşığı kaya tuzu ve 1 bardak sirke olacak şekilde hazırlayarak kavanozları doldurun. Kavanozun kapağını hava almayacak şekilde kapatıp serin ve güneş görmeyen bir yerde 15-20 gün bekletin
#10.01.2008 23:56 0 0 0
  • sağol kardeş
#13.01.2008 11:19 0 0 0
  • çok severim kusen ,ellerine sağlık
#15.01.2008 15:53 0 0 0
  • sağol tşk
#27.04.2008 18:51 0 0 0
nzc nzc foto
  • LEZİZ
#28.10.2008 09:46 0 0 0