Malzemeler:

20 baş sarımsak
2 su bardağı sirke
8 dal kereviz
su
kaya tuzu
Yapılışı:
Uygun büyüklükyüki bir kavanoza kabukları soyulmuş temizlenmiş sarımsakları doldurun. 6 dal kerevizi ilave ed,n. Turşu suyunu bir litre başına 6 çorba kaşığı kaya tuzu ve 1 bardak sirke olacak şekilde hazırlayarak kavanozları doldurun. Kavanozun kapağını hava almayacak şekilde kapatıp serin ve güneş görmeyen bir yerde 15-20 gün bekletin

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 675
favori
like
share
nzc Tarih: 28.10.2008 10:46
LEZİZ
izmir_güzeli Tarih: 27.04.2008 19:51
sağol tşk
civciv Tarih: 15.01.2008 16:53
çok severim kusen ,ellerine sağlık
vedatucart Tarih: 13.01.2008 12:19
sağol kardeş