Malzeme :
1/2 kg. kadayıf,
150 gr. ceviz içi,
5-6 kaşık bal,
2-3 kaşık yağ,
kızartma yağı.

Yapılışı:
1- Kadayıflara erimiş yağı koyup tellendirerek karıştırınız.
2- Kadayıflardan bir parça alıp 10-15 cm. çapına getiriniz.
3- Bu dairelere, çekilmiş ceviz içi koyup rulo şeklinde sarınız.
4- Kızdırılmış bol yağda ruloları kızartınız.
5- Kızaran kadayıfları tabağa alıp üzerlerine sulandırılmış bal dökünüz.
6- Soğuyunca servis yapınız

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 564
favori
like
share
wampirella Tarih: 08.02.2008 01:27
ellerine saglık ablacım
Sindy Tarih: 11.01.2008 11:28
ellerine saglik SU-PERISI