MALZEME :
-Patlıcan 10 adt
-Sivri Biber 4 adt
-Domates 3 adt
-Karabiber 1 tutam
-Tuz 1 tutam
-sarımsak 5 diş
-Margarin 0,5 su bardağı
-Kuzu Eti (But) 350 gr
-Soğan 2 adt

YAPILIŞI:
-Patlıcanları, kabuklarıyla beraber ateşte veya közde pişirin. Biberleri de aynı şekilde pişirin. Domatesleri soyun, çekirdeklerini alın. Patlıcanları soyup hepsini ufak ufak doğrayın. Ayrı bir tencerede etleri kavurun. Soğanlarla beraber pişirin ve sarmısakları ezin. Pişmekte olan ete ilave edin ve kuşbaşı etleri patlıcanların üstüne yayın. (Ve yanına süzme yoğurtla servis yapın.)

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 506
favori
like
share
avril_lavingne Tarih: 18.04.2008 20:07
çok güzel olmuş
izmir_güzeli Tarih: 17.04.2008 14:11
saol eline sağlık tsk
Sindy Tarih: 11.01.2008 11:45
ellerine saglik SU-PERISI