MALZEME :
-Patlıcan 10 adt
-Sivri Biber 4 adt
-Domates 3 adt
-Karabiber 1 tutam
-Tuz 1 tutam
-sarımsak 5 diş
-Margarin 0,5 su bardağı
-Kuzu Eti (But) 350 gr
-Soğan 2 adt

YAPILIŞI:
-Patlıcanları, kabuklarıyla beraber ateşte veya közde pişirin. Biberleri de aynı şekilde pişirin. Domatesleri soyun, çekirdeklerini alın. Patlıcanları soyup hepsini ufak ufak doğrayın. Ayrı bir tencerede etleri kavurun. Soğanlarla beraber pişirin ve sarmısakları ezin. Pişmekte olan ete ilave edin ve kuşbaşı etleri patlıcanların üstüne yayın. (Ve yanına süzme yoğurtla servis yapın.)

Etiketler:
Beğeniler: 2
Favoriler: 1
İzlenmeler: 520
favori
like
share
avril_lavingne Tarih: 18.04.2008 19:07
çok güzel olmuş
izmir_güzeli Tarih: 17.04.2008 13:11
saol eline sağlık tsk
Sindy Tarih: 11.01.2008 10:45
ellerine saglik SU-PERISI