malzemeler:

1 orta boy havuç
2 yumurta
1 küçük boy soğan
1 çay kaşığı tuz
2 çorba kaşığı sıvı yağ
3-4 dal maydanoz
yapılışı:

Havucu yıkayıp soğanla beraber rendeleyiniz. 20 cm. çapında kapaklı bir tavaya havuç, soğan, yağ, tuz ve 3-4 çorba kaşığı su koyup kapağını örterek hafif hararetli ısıda havuç yumuşayıncaya ve suyunu çekinceye kadar pişiriniz.
Yumurtaları bir kaseye kırıp kıyılmış maydanoz ve tuz katarak karıştırınız. Havuçların üzerine dökünüz. Kapağını örtüp hafif sertleşinceye kadar pişiriniz. Kenarlarını tavadan kurtarıp başka bir kaba ters çeviriniz. Bir ucundan kıvırarak rulo yapıp tabağa alınıız.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 382
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 13:36
saoll eline sağlık
Sindy Tarih: 12.01.2008 20:31
guzele benziyor, ellerine saglik SU-PERISI