malzemeler:
250 gr çamfıstığı
2.5 su bardağı gülsuyu
3.5 su bardağı tozşeker
yapılışı:
250 gr çamfıstığını yıkayıp 50 gramını ayırın. Kalan fıstıkları havanda dövün ve bir kaba alın. 2.5 su bardağı gülsuyu ve 5 su bardağı su ilave edip karıştırın. Karışımı tülbentten süzüp geniş bir tencereye alın. 3.5 su bardağı tozşeker ve 5 su bardağı su ekleyip kaynatın. Soğutup servis kâselerine alın. Çamfıstığı ile süsleyip servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 535
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 14:04
saoll eline sağlık
COCO Tarih: 17.04.2008 21:33
:20:
Sindy Tarih: 12.01.2008 20:06
lezzetli bir hosafa benziyo, ellerine saglik SU-PERISI