Giriş
Giriş
Üye Ol
Main-Board
Gündem
Giriş
Giriş
Üye Ol
Ana Sayfa
Yemek Tarifleri
Çaput aşı
Çaput aşı
539
Son güncelleme: 27.03.2008 18:11
SU-PERISI
malzemeler:
bag yapragı
et
pirinç
yogurt
yapılışı:
Toplanan taze bağ yapraklarından yapılır,yapraklar küçük parçalar halinde doğranır. Üzerine yağ ilave edilerek haşlanır. Sonra pirinç ve etle birlikte pişirilir. Üzerine yoğurt dökülerek yenir.
#12.01.2008 13:00
0
0
0
Sindy
tarif icin tesekkurler SU-PERISI
#12.01.2008 19:46
0
0
0
COCO
Tesekkür.
#27.03.2008 18:11
0
0
0
Çaput aşı Konusuna Benzer Konular
Sen Aslinda Çok Eski Bir Seye Asiksin
03.03.2004
Gol Ve Asist Kralligi
07.04.2004
Asiret Cocuklari < < <
09.04.2004
Gül Asisi
11.04.2004
Yüksek tansiyon aşısı başarılı
27.06.2008
Plastik Gıda Ambalajı
27.03.2008 18:11
Main-Board 2004 - 2023
Bugün
Aramalar
Üyeler
Toplist
Hakkımızda
Kurallar
İletişim
Adapazarı Duşakabin