MALZEME:
2 su bardağı un
2 adet yumurta
1 çay kaşığı sirke
1 çorba kaşığı su
1 kahve fincanı nişasta
1 yemek kaşığı margarin
1 adet orta boy kuru soğan
150 gr. dana kıyması
1 adet orta boy domates
1 tutam tuz
1 tutam toz biber

YAPILIŞI:
Un, yumurta, sirke ve suyu karıştırın. Elde edilen hamuru nişasta yardımı ile 2 mm. kalınlığında açın ve baklava dilimi şeklinde kesin. Margarin, soğan ve kıymayı domates, tuz ve biber ile tatlandırın. Hamuru haşlayıp kaba alın ve üzerine kıyma sosunu döküp servise hazır hale getirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 438
favori
like
share
Sindy Tarih: 12.01.2008 19:43
ellerine saglik SU-PERISI