Havuçlu Pasta

Son güncelleme: 14.01.2008 16:50
  • MALZEMELER

    1 kilo havuç
    1 bardak seker
    1 bardak su
    1 paket pötibör bisküvi
    1 çay bardagi dövülmüs ceviz
    1 paket vanilya
    1 paket kakaolu puding
    50 gr margarin

    YAPILIŞ TARİFİ

    Önce bir kilo havucu rendeleyerek tencereye koyun. Seker ve su ilave ederek orta ateste suyunu çekene kadar pisirin. Ocaktan alarak içine margarin koyup sicakligiyla eritip iyice karistirin. Bisküvileri kirarak içine koyun, üzerine ceviz ve vanilya ilave edin. Çukur bir kaseye bastirip, buzdolabina koyun en az 4 saat bekleterek dolaptan alin ve servis tabagina çikarin. Kakaolu pudingi arzuya göre su veya sütle yaparak, biraz sogutup tatlinin üzerine dökün. Hindistan cevizi ile süsleyerek servis yapana kadar dolapta bekletin.
#12.01.2008 18:41 0 0 0
  • çok güzel olur,hep yaparım yalnız üzerine kakaolu puding yapmıyordum birde pudingli deneyeyim.
#14.01.2008 16:50 0 0 0