MALZEMELERİ:

1 adet orta boy kereviz
1 adet limon suyu
1/2 su bardağı dövülmüş ceviz
1 çorba kaşığı yoğurt
Tuz.
ÜZERİNE:
Ceviz

YAPILIŞI:

Limon suyunu derin bir kaba alın. 1 adet orta boy kerevizin yapraklarını temizleyin.
Bol suyla yıkadıktan sonra limon suyunu içine rendeleyin ve karıştırın.
Ayrı bir kapta 2 çorba kaşığı mayonezi ve 1 çorba kaşığı yoğurdu çırpın. Rendelenmiş kerevizi elinizle sıkarak süzün.
Sonra ayrı bir kaba alın. Yarım su bardağı dövülmüş cevizi içine ilave edin. Mayonezli yoğurdu ekleyin. Tuzunu ayarlayın ve karıştırın.
Kabuğu soyulmuş ve ortadan ikiye ayrılmış cevizlerle süsleyin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 374
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 14.01.2008 18:12
severek yedigim ve yaptıgım bir salata.eline saglık sindy.