malzemeler

8-10 kök pazı
2 yumurta
2 çorba kaşığı sıvı yağ
1 çay kaşığı tuz

tarifi

Pazıyı ayıklayıp yıkayarak incecik kıyınız. 20 cm çapında kapaklı bir tavaya pazı, yağ ve tuz koyup kapağını örterek yumuşayıncaya kadar kendi buğusu ile pişiriniz. Suyunu çekince yumurtaya biraz tuz atarak çarpıp pazının üzerine dökünüz. Kapağını örtüp hafif sertleşinceye kadar pişiriniz. Ters çevirip rulo yaparak tabağa alınız.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 693
favori
like
share
yineben Tarih: 08.06.2008 00:33
ıspanakla yumurta cok besleyici tyavsiye ederim
COCO Tarih: 18.05.2008 15:11
Tesekkürler sindy.
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 12:36
saolll eline sağlık
SU-PERISI Tarih: 13.01.2008 00:33
ıspanaklı omletin pazılısı oluyor herhalde.eline saglık sindy.