malzemeler

8-10 kök pazı
2 yumurta
2 çorba kaşığı sıvı yağ
1 çay kaşığı tuz

tarifi

Pazıyı ayıklayıp yıkayarak incecik kıyınız. 20 cm çapında kapaklı bir tavaya pazı, yağ ve tuz koyup kapağını örterek yumuşayıncaya kadar kendi buğusu ile pişiriniz. Suyunu çekince yumurtaya biraz tuz atarak çarpıp pazının üzerine dökünüz. Kapağını örtüp hafif sertleşinceye kadar pişiriniz. Ters çevirip rulo yaparak tabağa alınız.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 679
favori
like
share
yineben Tarih: 08.06.2008 01:33
ıspanakla yumurta cok besleyici tyavsiye ederim
COCO Tarih: 18.05.2008 16:11
Tesekkürler sindy.
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 13:36
saolll eline sağlık
SU-PERISI Tarih: 13.01.2008 01:33
ıspanaklı omletin pazılısı oluyor herhalde.eline saglık sindy.