malzemeler:

500 g çilek,
1 su bardağı portakal suyu,
4 yemek kaşığı pudra sekeri.
Ayrıca:
100 g ananaslı dondurma,
garnitür için limon dilimleri,
melis (limon otu) yaprakları.
yapılışı:
Çilekleri yıkayıp ayıklayın, ortadan kesin. Portakal suyu dökün, pudra şekeri serpiştirin.
Pastayı dilimleyin, tekrar pudra şekeri serpiştirin. Dilimleri çilek ve ananaslı dondurma ile tabaklara alın, limon dilimleri ve melis yaprakları ile garnitür yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 893
favori
like
share
by_cyber Tarih: 08.07.2008 07:36
paylaşım için çok thanks....
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 16:28
sağoll eline sağlık
_AsYa_ Tarih: 14.01.2008 13:58
Tarif için Teşekkürler