malzemeler:

500 g çilek,
1 su bardağı portakal suyu,
4 yemek kaşığı pudra sekeri.
Ayrıca:
100 g ananaslı dondurma,
garnitür için limon dilimleri,
melis (limon otu) yaprakları.
yapılışı:
Çilekleri yıkayıp ayıklayın, ortadan kesin. Portakal suyu dökün, pudra şekeri serpiştirin.
Pastayı dilimleyin, tekrar pudra şekeri serpiştirin. Dilimleri çilek ve ananaslı dondurma ile tabaklara alın, limon dilimleri ve melis yaprakları ile garnitür yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 879
favori
like
share
by_cyber Tarih: 08.07.2008 08:36
paylaşım için çok thanks....
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 17:28
sağoll eline sağlık
_AsYa_ Tarih: 14.01.2008 14:58
Tarif için Teşekkürler