Doğal Saç Şekillendirici; Tuzlu Su

Son güncelleme: 14.01.2008 09:14
  • saçlara okyanus suyu - okyanus suyu ile saç şekillendirmek - doğal saç şekillendirici - saçların şekillerinin korunması

    Tatil dönüşü saçlarınızın nasıl harika göründüğünü ve kendinizi iyi hissettiğinizi hatırlayın. Sizce tuzlu su saçlarınız için gerçekten iyi bir şekillendirici olabilir mi? Şimdilerde ünlülerin kuaförleri saçları şekillendirirken okyanusun tuzlu suyunu tercih ediliyor. Ünlülerin seksi dalgalar ve parlak saçlara sahip olmasının sırrı işte bu tuzlu su spreyi..

    Saçlar okyanus suyu ile şekilleniyor
    Şişelenip satılan tuzlu su ile saçlarınızı daha sağlıklı şekillendirebilirsiniz. Çoğu kadın Avustralya'da PPS Hair Wear firması tarafından geliştirilen PPS Sea Salt Mist ürününü kullanıyor. Bunun yanı sıra John Freda'nın da tuzlu su spreyi bulunuyor. Okyanus suyu ve yosun mineralleri, protein saçınızı koruyor ve güçlendiriyor. Ayrıca, güneşten korurrken, saçlarınızın şeklini korumasını sağlıyor.

    Nasıl uygulanıyor?
    PPS Sea Salt Mist'i kullanmadan önce şişei iyice sallanıyor. Islak veya kuru saça uygulanıyor. Daha sonra saç şekillendiricilerle ya da elle saçlar şekillendiriliyor.

    Kullananlar ne diyor?
    Yurt dışındaki forumlarda tuzlu su ile saçlarını şekillendirenler spreyi hafif nemli ya da kuru saça uyguladıktan sonra bigudi ile sardıklarını belirtiyor. Dağınık dalgalara sahip olmak isteyenler ise spreyi sıktıktan sonra saç uçlarını bir süre kıvırıp iyice kurumasını bekliyor. Sonuçta ise seksi ve dalgalı saçlara sahip oluyorlar.
#14.01.2008 01:33 0 0 0
  • duymustum bunu ama hic denemedim, belki bulursam alirim, demekte fayda var
    sagolasin SU-PERISI
#14.01.2008 09:14 0 0 0