MERCİMEKLİ HAMUR ÇORBASI

malzemeler.

1/2 su bardağı mercimek
1 su bardağı erişte
1 soğan
1/2 Çorba kaşığı tereyağ
1 Tatlı kaşığı tuz
5-6 Dal maydanoz veya kuru nane
yapılışı:
Tencereye 6-7 su bardağı su koyup kaynatınız. Mercimeği ilave edip 30 dakika pişiriniz. Erişte, soğan, yağ ve tuz katıp yumuşayıncaya kadar pişiriniz. Servis kâsesine boşaltıp üzerine ince kıyılmış maydanoz serpiniz.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 766
favori
like
share
eSm[e]rim Tarih: 21.04.2008 14:04
paylasim icin tskler SU-PERISI
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 19:24
saoll eline sağlık
higi Tarih: 26.03.2008 04:25
paylasim icin cok tessekürler
Liberty Tarih: 25.03.2008 21:44
ellerine saglik SU-PERISI
ne zamandirda yapmami$tik, hatirlattigin iyi oldu
by_KaRizMa Tarih: 25.03.2008 21:39
emegine salik cok guzel
yqMR Tarih: 20.03.2008 11:57
çok severim 3 öğünde yiyebilirim.
wampirella Tarih: 13.02.2008 09:39
ellerine saglık su-perisi
gürkan Tarih: 13.02.2008 09:20
aynen sindy katılıyorum soguk havalarda çok iyi olur ellerine saglık su-perisi
Sindy Tarih: 15.01.2008 09:51
soguk havalarda cokda guzel olur, ellerine saglik SU-PERISI