malzemeler.

Yarım kg kemiksiz tavuk eti
1 paket patates cipsi
1 çay bardağı konserve bezelye
1 adet yumurta
1 tatlı kaşığı salça
Tuz
Karabiber
yapılışı:
Tavuk eti robottan geçirilerek kıyma yapılır. Üzerine ufalanmış cips, yumurta beyazı, bezelye tuz ve karabiber eklenir. 2-3 dakika yoğrulur. Silindir şekli verilir. Üzerine yumurta sarısı-salça karışımı sürülür. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında yarım saat kadar pişirilir. Fırından çıktıktan 10 dakika sonra 1 parmak eninde dilimlenerek servise sunulur

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 678
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 19:43
teşekkürler paylaşım için
_AsYa_ Tarih: 19.01.2008 11:18
[COLOR="Pink"]eline sağlık teşekkürler SU-PERISI
sennur Tarih: 19.01.2008 09:56
buna benzer bir tarif denemişti güzel olmuştu,ellerine sağlık superisi
Sindy Tarih: 17.01.2008 10:29
ellerine saglik SU-PERISI