MALZEMELER

40 gr yulaf (4 tatli kasigi)
1 Adet sogan
1 Adet orta boy havuç
1 Çay bardagi kiyilmis ispanak
1 Adet orta boy patates
1 Tatli kasigi salça
1 Çorba kasigi margarin

YAPILIŞ TARİFİ

Soyup yikadiginiz sogani ve patatesi ince ince dograyin.
Havucu yikayip rendeleyin.
Ayçiçek yagi ve bütün malzemeleri 4 su bardagi su ile birlikte düdüklü tencereye koyun.
Yarim saat kadar pisirin ve sicak servis yapin

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 425
favori
like
share
wampirella Tarih: 13.02.2008 09:40
hiç duymadım ama emeğine saglık
gürkan Tarih: 13.02.2008 09:18
emeğine saglık sindy abla
SU-PERISI Tarih: 17.01.2008 17:31
eline saglık sindy.