Barcelona`da Pendik faciası

Son güncelleme: 30.10.2004 18:55
  • Barcelona`da Pendik faciası
    La Liga ve Şampiyonlar Ligi`nde fırtına gibi esen Barcelona, İspanya Kral Kupası`nda amatör küme takımı Atletico Gramanet`e elendi.




    Ligde şimdiye kadar oynadığı 8 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen ve kupa maçına ideale yakın kadrosuyla sahada mücadele eden Barcelona, rakibine 1-0 yenilmekten kurtulumadı ve taraftarlarını şaşkına çevirdi.
    Ronaldinho gibi bir dünya starına sahip olan Barcelona, sezon başında kadrosuna Larsson, Samuel Eto`o, Guily, Edminson ve Deco gibi yıldızları da katmıştı. Katalan ekibi şu an La Liga`da 22 puanla yenilgisiz liderliğini sürdürüyor.

    Valencia da 2. lig takımına elendi

    Şampiyonlar Ligi ve La Liga`da üst üste mağlubiyetler alan Valencia`ya bir darbe de ikinci lig takımı Lleida`dan geldi. Valencia, konuk olduğu Lleida`ya 1-0 yenilerek kupaya veda etti.

    Nihat kadroya alınmadı

    La Liga`da puan cetvelinde son sıralarda yer alan Nihat Kahveci`nin takımı Real Sociedad, Kupa maçında Burgos`u deplasmanda 3-1 yenerek eledi. Milli futbolcumuz Nihat, karşılaşmada forma giymedi.

    Owen şov sürüyor

    Liverpool`dan Real Madrid`e geldikten sonra forma şansı bulamayan Michael Owen, son iki maçta fileleri havalandırdıktan sonra kupa randevusunda da sahneye çıktı. Real Madrid`in deplasmanda Leganes`i 2-1 yenerek kupanın dışına ittiği maçta beyaz-şimşeklerin sayıları Morientes ve Owen`dan geldi.
#28.10.2004 23:27 0 0 0
#30.10.2004 18:55 0 0 0