Malzemeler.

*Yarım kg dana ciğeri
*1 iri adet kuru soğan
*1 çay bardağı ceviz
*4 çorba kaşığı sıvı yağ
*1 tutam tatlı toz biber
*1 tutam tuz
Yapılışı.
Tava iyice kızdırılınca yağ konur. Yağ kızınca da kuşbaşı doğranmış ciğer katılır. Hızlı ateşte ciğerin sulanmasına izin vermeden sürekli karıştırılır. Ciğer renk almaya başlayınca yarım daire şeklinde doğranmış soğan eklenir. Karıştırmaya devam edilir. Soğan şeklini kaybetmeye başlayınca iri dövülmüş ceviz, tuz ve kırmızı toz biber eklenir. Birkaç dakika sonra ateşten alınır. Sıcak servis yapılır.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1576
favori
like
share
süha Tarih: 25.08.2008 11:02
OLDUKÇA GÜZEL
freewhitetiger Tarih: 25.08.2008 00:10
süpeeerrrr
Yabangülüm Tarih: 07.07.2008 15:25
Emeklerine sağlık teşekkürler
by_cyber Tarih: 07.07.2008 15:20
paylşım için thanks
Sindy Tarih: 17.01.2008 10:10
tarif icin tesekkurler SU-PERISI