malzemeler.

6 yumurta
1/2 çorba kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı tuz
1/4 çay kaşığı karabiber
yapılışı.
Yağı kalın madeni bir kaba koyunuz. Hafif hararetli ısıda eritip sıra ile yumurtaları kırarak, üzerine bir tatlı kaşığı su serpiniz. (Yumurtanın yanmasını önlemek için), Kapağını örtüp akları hafif sertleşinceye kadar pişiriniz. Üzerine tuz ve karabiber serpip sıcak servis yapınız.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 455
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 13:34
saolll eline sağlık
Sindy Tarih: 17.01.2008 11:01
bekarlar icin iyi bir yemek :72:

emegine saglik SU-PERISI