Aromatik Kokteyl Sosu

Son güncelleme: 08.07.2008 07:36
  • malzemeler.
    20 ml mayonez,
    6 yemek kaşığı ketçap,
    1 tatlı kaşığı hardal,
    2 yemek kaşığı bayır turpu rendesi,
    maydanoz,
    fesleğen,
    yapılışı.
    Bu sos kısa sürede hazırlanabilir ve soğuk et, tavuk, balık, peynir ve yumurta yemeklerini tamamlar.

    20 ml mayonez, 6 yemek kaşığı ketçap, 2 yemek kaşığı bayır turpu rendesi, 1 tatlı kaşığı hardal, maydanoz, fesleğen, limon otu gibi kıyılmış yeşillik. Bütün malzemeleri iyice karıştırın, tuz, karabiber ve kırmızı biber ile tatlandırın.
#16.01.2008 23:13 0 0 0
  • sağol eline sağlık
#18.04.2008 16:28 0 0 0
  • paylaşım için çok thanks....
#08.07.2008 07:36 0 0 0