malzemeler.
20 ml mayonez,
6 yemek kaşığı ketçap,
1 tatlı kaşığı hardal,
2 yemek kaşığı bayır turpu rendesi,
maydanoz,
fesleğen,
yapılışı.
Bu sos kısa sürede hazırlanabilir ve soğuk et, tavuk, balık, peynir ve yumurta yemeklerini tamamlar.

20 ml mayonez, 6 yemek kaşığı ketçap, 2 yemek kaşığı bayır turpu rendesi, 1 tatlı kaşığı hardal, maydanoz, fesleğen, limon otu gibi kıyılmış yeşillik. Bütün malzemeleri iyice karıştırın, tuz, karabiber ve kırmızı biber ile tatlandırın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 441
favori
like
share
by_cyber Tarih: 08.07.2008 08:36
paylaşım için çok thanks....
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 17:28
sağol eline sağlık