malzemeler

1 adet tavuk
10-15 adet kuru erik
10-15 adet arpacık soğanı
2 adet kırmızı köz biberi
4 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay bardağı su
Karabiber, tuz

tarifi

İşleme başlamadan önce erikler yıkanır ve ılık suya ıslatılır. Tencereye yağ konur, parçalara ayrılmış tavuk atılır. Tavuğun iki yüzü renk alınca arpacık soğanlar eklenir. Soğanlar şeffaflaşınca halka halka doğranmış kırmızı biberler, tuz, karabiber ve erikler ilave edilir. Sıcak su katılır. Kapak kapatılır, 25-30 dakika pişirilir.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 476
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 19:41
teşekkürler paylaşım için
SU-PERISI Tarih: 21.01.2008 15:29
tarif için saol sindy.