MALZEMELER

4-5 dilim bayat ekmek
2 yemek kaşığı tereyağı
2 yumurta

YAPILIŞ TARİFİ

Bayat ekmekleri kuşbaşı et formunda doğrayın. Bir tavaya yağı koyup, erir erimez ekmekleri içine atıp 8-10 dakika kadar karıştırarak kızartın. İki adet çırpılmış yumurtayı ekmeklerin üzerine gezdirerek, birlikte çevrilmek suretiyle 7-8 dakika daha kavurun. Sıcak sıcak servise çayla beraber sunabilirsiniz.

Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 409
favori
like
share
nuri deniz Tarih: 02.05.2010 19:30
Bu harika yumurtalı yemek tarifi ve de paylaşımınız için sizi kutluyorum...
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 13:34
saoll eline sağlık
SU-PERISI Tarih: 17.01.2008 17:12
kızarmış ekmekle güzel olur herhalde.saol sindy.