ÇERKEZ TAVUĞU
Malzemeler
- 2 adet bütün tavuk,
- 2 adet bayat ekmek,
- ½ kg ceviz,
- 2 adet baş sarımsak,
- 1 tatlı kaşığı biber salçası,
- 1 tatlı kaşığı domates salçası,
- 1 çay kaşığı karabiber,
- 1 yemek kaşığı tuzot.
Yapılışı:
Tavukları bol suda haşlayıp suyunu bir kenara ayırdıktan sonra haşlanmış tavukları ufak ufak didin. Bayat ekmekleri, sarımsağı, cevizi, mikserde çekin (cevizlerin biraz iri kalmasına dikkat edin). Çekilen bu karışımı bir kaba alıp domates ve biber salçalarını, karabiberi, tuzotu karıştırın. Haşlanmış tavuk suyunu da bu karışımı yumuşatacak miktarda ilave ettikten sonra tavuk parçalarını da içine katarak iyice karıştırın ve servis kabına alın.
[code]Afiyet olsun. [/code]

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1331
favori
like
share
SquadroN Tarih: 31.07.2008 14:50
Sağolasın
ersss Tarih: 30.07.2008 21:05
teşekürler
by_cyber Tarih: 07.07.2008 18:47
paylaşım için thanks
SU-PERISI Tarih: 25.03.2007 16:38
ellerine sağlık arkadaşım
by_ufuk Tarih: 04.03.2006 19:32
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 26.02.2006 07:15
ELLERİNİZE SAĞLIK,TADANLARA AFİYET OLSUN.
masarac Tarih: 28.12.2005 00:55
Paylaşım ve emekleriniz için sonsuz teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun :3:
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 13:25
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
merkon Tarih: 06.12.2005 16:36
tarif için teşekkürler,eline sağlık