display.template aç

BuL :

[code]

[/code]

Üst satırına ekle :

[code]';

// Forum İçeriğimiz Ziyaretçilere Kapalıdır by rallyproco ;)

if ($context['user']['is_guest'])

echo '




Forum İçeriğimiz Ziyaretçilere Kapalıdır





';
else


echo'[/code]



Ve varsa şu kodu sil : [code]is_not_guest();[/code]



Son olarak da şu resimleri imagese at ...

[URL=http://imageshack.us]

[URL=http://imageshack.us]

[URL=http://imageshack.us]

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 3685
favori
like
share
xxselcukxx Tarih: 18.03.2010 02:36
Kardeş süper bişe emeğine sağLık. ResimLeri ekLeyemeyen arkadaşLar resimLeri siteden kaydettiğiniz şekiLde atmayacaksınız images dosyasına. isimLeri şöyLe oLacak. warning.gif kayitol.gif girisyap.gif oLarak resimLerin isimLerini değiştirip atın images dosyasına
kozdere Tarih: 22.01.2010 00:17
çok tesekkuler
bahtiyar1981 Tarih: 25.10.2009 18:34
smf 1.1.9 olurmu acaba deneyeyım :

', $message['body'], '', $message['can_modify'] ? '


baska yok ::79:
eCeLimSin Tarih: 28.09.2009 11:38
klarDeS Cok TeSekkuRleR SonuNda Buldum Bu ıSıMe Cok yaRaR :d
Syshock Tarih: 20.09.2009 23:56
kardeş o bul üstüne ekle dediğiniz şeyi bulamadım
The Wsn Tarih: 02.05.2009 15:38
Arkadaşım display.template die bişi yok biraz daha detaylı anlatsan ?
EfsaneTR Tarih: 01.04.2009 16:35
Ya Bana Olmadı Üstünde Girişyap üye Ol Butonlaarı Var Altında da içerik Var Napıcam
diyar2009 Tarih: 21.02.2009 21:30
eywallah kardeş süpersin..
isyankar27 Tarih: 08.02.2009 21:45
bende bu ekleyecegim yer yok