YOĞURTLU ARMUT KOMPOSTOSU

Son güncelleme: 18.04.2008 13:08
  • malzeme :
    4 olgun armut,
    2 çorba kaşığı pudra şekeri,
    1 kâse tatlı yoğurt,
    1 bardak su,
    2 çorba kaşığı toz şekeri.

    Yapımı :

    Armutların kabuklarını soyun. Uzunlamasına beş.altı dilime bölün. Çekirdeklerini ve sert olan çekirdek yataklarını ayıklayın. Şekeri ve suyu bir kaba koyun. Şeker eriyince armutları içine atın ve kabı hafif ısılı bir ateşe oturtun. Sonra bunları büyükçe bir kâseye boşaltın. Armutlar soğuyunca pudra şekerini serpin ve yoğurdu üzerlerine gezdirerek döktükten sonra servis yapın.
#18.01.2008 11:34 0 0 0
  • cok guzel hafif bir tarif, emegine saglik SU-PERISI
#18.01.2008 12:38 0 0 0
  • saoll eline sağlık
#18.04.2008 13:08 0 0 0