[COLOR="yellow"]malzemeler.

1 kg. ebegümeci
1 kahve fincanı pirinç
yarım su bardağı zeytinyağı
3 adet soğan
1 su bardağı kaynar su
tuz
yapılışı.
Ebegümeciyi bol suda yıkayıp suyunu süzüp doğrayın. Bir tencereye koyduğunuz yağın yarısını kızdırıp, ince ince kıydığınız soğanları kavurun. Buna ebegümeci katıp birlikte 3-4 dakika daha kavrulduktan sonra pirinci ve kaynar suyu, yağın kalanını tuzu ilave edip bir güzel pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın

Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 424
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 21:41
SAOLUN TSK
Sindy Tarih: 22.01.2008 11:52
ellerine saglik SU-PERISI