malzemeler

6 demet pazı
500 gram et
2 kaşık pirinç
1 kaşık sadeyağ
1/2 limon
2 adet soğan
Yeteri kadar maydanoz, karabiber ve tuz.

tarifi

Pazı yapraklan sapından koparılır, sıcak suda haşlanıp, süzgece çıkarılır. Kıyma hazırlanır. Hazırlanan yapraklar sarılır, pişecek olan kaba yerleştirilir. Üzerine tuz, limon, yağ, su ilâve edilerek orta ateşte pişirilir.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 639
favori
like
share
Expresss Tarih: 19.04.2008 12:33
tşkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 22:11
SAOLLL TSK
SU-PERISI Tarih: 21.01.2008 15:38
emegine saglık sindy.