malzemeler

1/4 Çay kaşığı karabiber
1/2 Kg. kuşbaşı et
6 Enginar
1 çorba kaşığı sıvıyağ
3 orta boy patates
2 Orta boy domates
2 Orta boy domates
1 Tatlı kaşığı tuz
2 Yeşil biber

tarifi

Tencereye et, yağ, 2 domates ve ince doğranmış soğan koyup ateş üzerinde 5-10 dakika karıştırınız. 3 su bardağı kaynar su ilave edip hafif hararetli ısıda et yumuşayıncaya kadar pişiriniz.
Kebap pişerken enginarları hazırlayıp 15 dakika pişiriniz. Çiçek yatağına kebapları koyup üzerine 2 domatesin dilimleri ve biberleri yerleştiriniz. Etrafına fındık büyüklüğünde doğranmış patates ve domates karışımı yayıp 2 su bardağı et suyu ilavesi ile fırında 15-20 dakika pişiriniz

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 414
favori
like
share
COCO Tarih: 07.06.2008 00:58
Paylasima tesekkürler.
izmir_güzeli Tarih: 17.04.2008 14:08
saol eline sağlık tsk
SU-PERISI Tarih: 21.01.2008 15:57
eline saglık sindy.