Frenk Üzümlü Şampanya

Son güncelleme: 02.05.2010 21:02
  • Malzemeler

    5 yaprak jelatin
    100 ml. beyaz şarap
    50 gr. şeker
    100 gr. frenk üzümü
    6 adet şampanya bardağı
    200 ml. soğutulmuş şampanya
    Küçük kirazlar


    Hazırlanışı

    Jelatinleri soğuk suyun içinde yumuşatın. Beyaz şarabı 20 gr. şekerle karıştırın. Eriyen jelatinleri şarabın içine ekleyin ve soğumaya bırakın. Frenk üzümünü 30 gr. şekerle karıştırın ve şampanya bardaklarına paylaştırın.

    Soğutulmuş şarabı soğutulmuş şampanyayla karıştırarak bardakların içine ekleyin. 1 saat kadar oda sıcaklığında bekletin. İçine küçük kirazlar koyarak servis yapın. Hoş bir misafir içkisi bence Afiyet Olsun.
#19.01.2008 10:27 0 0 0
#29.05.2008 18:43 0 0 0
  • paylaşım için çok thanks....
#07.07.2008 13:28 0 0 0
  • Emeğiniz ve paylaşımınız için teşekkür ederim...
#02.05.2010 21:02 0 0 0