Malzemeler

5 yaprak jelatin
100 ml. beyaz şarap
50 gr. şeker
100 gr. frenk üzümü
6 adet şampanya bardağı
200 ml. soğutulmuş şampanya
Küçük kirazlar


Hazırlanışı

Jelatinleri soğuk suyun içinde yumuşatın. Beyaz şarabı 20 gr. şekerle karıştırın. Eriyen jelatinleri şarabın içine ekleyin ve soğumaya bırakın. Frenk üzümünü 30 gr. şekerle karıştırın ve şampanya bardaklarına paylaştırın.

Soğutulmuş şarabı soğutulmuş şampanyayla karıştırarak bardakların içine ekleyin. 1 saat kadar oda sıcaklığında bekletin. İçine küçük kirazlar koyarak servis yapın. Hoş bir misafir içkisi bence Afiyet Olsun.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 474
favori
like
share
nuri deniz Tarih: 02.05.2010 22:02
Emeğiniz ve paylaşımınız için teşekkür ederim...
by_cyber Tarih: 07.07.2008 14:28
paylaşım için çok thanks....
COCO Tarih: 29.05.2008 19:43