Malzeme
Hazır kokoreç,
1 tatlı kaşığı kekik,
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber,
tuz

Yapılışı

Alacağınız hazır kokoreçi önce 2 cm kalınlığında halka şeklinde kesin. Sonra herbir halkayı dörde bölün. Yapışmaz bir tavanın içine kokoreçleri koyun. Tahta bir spatula ile karıştırarak 2-3 dakika sote edin. Bir servis tabağına alarak üzerlerine kekik, kırmızı biber ve tuzu ekin

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 2429
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 14:58
tşk güzelmiş paylaşım için saol
Altazar Tarih: 19.02.2008 00:22
Kokoreçi her zaman ama bulduğum her zaman yemek isterim. Trabzon'da bilmiyorlar galiba hiç denk gelmedi bana. :21:
Sindy Tarih: 20.01.2008 16:52
kokoreci asla ama asla yemem
tarif icin tesekkurler SU-PERISI