malzemeler.

1 kg. hamsi
1 tatlı kaşığı tuz
1 limon
1 kahve fincanı sıvıyağ
3 yumurta
yapılışı.
Hamsinin başını ve kılçıklarını çıkarınız. Bol su ile yıkayıp, suyunu süzünüz. Tuzlayıp yağlanmış fırın tepsisine yanyana diziniz. Yumurta, limon ve yağı bir kâsede çarpıp balığın üzerine dökünüz. Orta hararetli fırında 15-20 dakika pişiriniz.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 589
favori
like
share
tcemretc Tarih: 27.09.2008 10:05
evet güzel
Minik SeRCe_ Tarih: 15.08.2008 07:57
aaaaa ne yemekler varmis...hamsinin yumurtalisini.. hic tahmin etmezdim..ellerinize saglik..paylasim icin tskrler...
by_cyber Tarih: 07.07.2008 16:13
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
COCO Tarih: 07.03.2008 00:03
Tesekkür.
Sindy Tarih: 23.01.2008 11:40
ellerine saglik SU-PERISI