MALZEMELER
1/2 kg kestane
4 adet yumurta
150 gr çikolata
50 gr şeker
krem şanti
süt


HAZIRLANIŞI
Kestaneleri yarın, kabukları soyuluncaya dek sıcak suda haşlayın. Bir tencerede, süt ve soyulmuş kestaneleri iyice pişinceye dek kaynatın ve blendırdan geçirin. Hazırladığınız kestane püresini hafif ateşte ısıtın ve içine küçük parçalar halinde çikolata ilave ederek iyice karıştırın. Daha sonra teker teker yumurta sarılarını ilave edin. Kar haline getirilen yumurta aklan ve krem şantiyi kestane püresine katın. Bir tabağına döküp, buzdolabında soğumaya bırakın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 439
favori
like
share
wampirella Tarih: 08.02.2008 00:20
eline sağlık asya
Sindy Tarih: 22.01.2008 10:07
tesekkurler AsYa
SU-PERISI Tarih: 21.01.2008 12:16
kolay ve güzel bir tarif.saol AsYa