Dost yüreklim

Son güncelleme: 21.01.2008 18:19
  • Ey dost yüreklim!
    Yutkunuşlarım nabzımı yoklarken, seni sessizliğin kollarında bıraktım, yeni doğmuş bir bebek gibi.Kalp atışlarımı duymayasın, sevmeyesin sessizlikleri benim kadar diye.Bu bir fermandır yüreğimden , o soylu yüreğine.
    Kirpiklerinin ıslağında yudumlamak istiyorum gözyaşlarını ve göğsüne yaslanıp gecelerce ağlamak.Saatleri saymak istiyorum seninle, kahverengi gözlerinin eşliğinde.Sıcacık çayımızı yudumlarken, sessiz yağmurları dinlemek istiyorum, gölgene yaslanıp.Merhametinde dirilip hergün yeniden, şefkatimi bağışlamak istiyorum hüzünlerine.Ve sıcacık busemi kondurmalıyım, buzları eriten gülüşüne.
    Ey dost yüreklim!
    Savunmasız vakitlerimde sen korumalısın beni, acziyetimi yasladığım rabbimden emanet onun Ya hafız ismi.
    Vurgun yemiş gönüllerimize girmesin artık hırsızlar. Çalınmış sevdalarını satmasınlar bize yeniden, busefer mahkum değilim o bataklıklardan susamaya.Bu sefer ben seni yudumlamalıyım doyasıya.
    Aşk;...
    yudum yudum inerken boğazımdan, ben derinlerde sana doğmalıyım. Derinlerde seninle olmalı , seninle huzur bulmalıyım.Sessiz dakikalar armağan etmelisin bana, yanında belki bir gül, belki buseler olmalı ve kaybolmalı saatler ,deli gibi bizi aramalı.
    Biz saklanmışız oysa, yılların ardına, o karanlık tünelin ucundaki benim korkma!
    Uzat ellerini, bak, değişti saçlarımın örgüleri.Büyüyorum, bırak vehimlerini...
    Yokluğun tuzağım olmadan , sesin firağım ve ıssız bakışlarını kaybetmeden gözbebeklerim,
    bizi bize hasret bırakmadan gel.
    Vakit vuslatı vurduğunda, ve sen o vakti çağırdığında dualarında, ben bu gece meleklerle,
    düşlerinde olacağım.Bir ucu gökyüzünde, bir ucu yeryüzünde asılı, yemyeşil salıncağım olacak ve ben doyasıya çığırırken sevdamı, sen beni bulacaksın, engin ufukların seyrinde.
    Ey dost yüreklim!
    Değerini söylediğim dostlar hiç garipsemediler seni, bir gün gelirsen eğer o dostlara de ki;
    ben seni incitmeden sevebilmek için onları sevmişim meğer, senin dostluğuna erebilmek için, hepsini tek tek denemişim.Ve sadece sana uzanabilsin diye bu masum ellerim,
    tüm adı batsın aşkları feda etmişim!
#21.01.2008 09:47 0 0 0
  • ellerine saglik
#21.01.2008 13:43 0 0 0
  • harika,süper..tsklerr
#21.01.2008 18:19 0 0 0