Malzemeler

1 adet tavuk göğsü
50 gr ıspanak
1 dilim kare doğranmış dana jambon
1 dilim kare doğranmış tavuk jambon
1 tane biber
1 adet soğan
Yarım çay kaşığı karabiber.
20 gr rende kaşar
2 adet domates
100 gr mantar
1 çorba kaşığı beşamel sos


Yemeğin Tarifi

Kanatlı tavuk gögsünü ince olarak dövün. lspanak, dana ve tavuk jambon, mantar, sogan, domates, tuz, karabiber, beşamel sos ve rende kaşar ile kavurup dövülmüş tavuğa sarın.
Domates sos ile pişirip, pilav ve patates tava ile servise sunun.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 416
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 19:42
teşekkürler paylaşım için
SU-PERISI Tarih: 21.01.2008 15:24
güzel bir tarif.emegine saglık.