Çılgın Piliç

Son güncelleme: 07.07.2008 18:42
  • Malzemeler

    1 adet tavuk göğsü
    50 gr ıspanak
    1 dilim kare doğranmış dana jambon
    1 dilim kare doğranmış tavuk jambon
    1 tane biber
    1 adet soğan
    Yarım çay kaşığı karabiber.
    20 gr rende kaşar
    2 adet domates
    100 gr mantar
    1 çorba kaşığı beşamel sos


    Yemeğin Tarifi

    Kanatlı tavuk gögsünü ince olarak dövün. lspanak, dana ve tavuk jambon, mantar, sogan, domates, tuz, karabiber, beşamel sos ve rende kaşar ile kavurup dövülmüş tavuğa sarın.
    Domates sos ile pişirip, pilav ve patates tava ile servise sunun.
#21.01.2008 10:10 0 0 0
  • güzel bir tarif.emegine saglık.
#21.01.2008 14:24 0 0 0
  • teşekkürler paylaşım için
#07.07.2008 18:42 0 0 0