MALZEMELER
1/2 su bardağı haşlanmış pirinç
2 adet portakal
1/2 fincan portakal suyu
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı süt
1 poşet krem şanti
1 çay bardağı toz şeker


HAZIRLANIŞI

Portakalların suyunu meyve sıkacağı ile çıkarın. Yoğurt, toz şeker, portakal suyu ve pirinci mikserde iyice karıştırıp buzdolabında soğumaya bırakın. Diğer tarafta bir kaba krem şanti koyun. İçine de soğuk sütü ilave edip iyice çırpın. Sonra portakal suyunu da krem şantiye ilave edin. Bu karışımı kaselere boşaltıp buzdolabında soğumaya bırakın. Üzerini ince dilimlenmiş portakal dilimleri ile süsleyerek servis yapabilirsiniz.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 374
favori
like
share
wampirella Tarih: 08.02.2008 01:19
pudingi çok severim eline sağlık ablacım
kuber Tarih: 23.01.2008 17:51
teşekkürler su-perisi
Nerqish Tarih: 22.01.2008 11:55
[COLOR="SlateGray"]pudinge bayilirim emegine saglik SU-PERISI
Sindy Tarih: 22.01.2008 11:10
ellerine saglik SU-PERISI