Malzemeler :

• 250 gr. margarin
• 75 gr. Ançuez filetoları (yağda konserve)
• 2 diş sarmısak
• 2 yemek kaşığı limon suyu
• Acı kırmızı biber
• 1-2 dilim ekmek


Hazırlanışı :
Sarmısağı ezin. Ançuezleri süzün ve mikser yardımıyla ufalayın.

Margarini bir kasede tahta kaşık yardımıyla krema kıvamına gelinceye kada çırpın ve ançuezleri ilave edipiyice karıştırın. Sarmısak, limon suyu ve kırmızı biberle tatlandırın.

Bir kasenin içine koyup şeffaf folyo ile kapatın. 2 saat buzdolabında beklettikten sonra ekmek dilimlerinin üzerine sürüp servis yapın

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 357
favori
like
share
Sindy Tarih: 22.01.2008 11:18
tarif icin tesekkurler AsYa
SU-PERISI Tarih: 21.01.2008 13:54
tarifin için teşekkürler,eline saglık.