malzemeler.

3 yufka
250 gr. kıyma
2 Çorba kaşığı salça
1 avuç kaşar peyniri rendesi
2/3 caY bardağı sıvıyağ
1 çorba kaşığı un
1 tatlı kaşığı kekik
1 orta boy soğan
2 diş sarmısak
yapılışı.
Rendelenmiş soğan, un ve yağı bir tencereye koyunuz. Hafif hararetli ısıda karıştırıp salçayı, daha sonra kıymayı ilave ediniz. Karıştırmaya devam ederek 1,5 su bardağı su katınız. Bir iki taşım kaynatıp, kekik ve ezilmiş sarmısak ilave ederek karıştırınız.
Yufkanın düzgün olanını yağlanmış fırın tepsisine kenarları sarkacak şekilde yerleştiriniz. Diğer yufkaları küçük parçacıklar halinde koparınız. Tepsideki yufkanın içine yerleştiriniz. Kenardan sarkan kısımlarıda bıçakla keserek aynı büyüklükte koparıp, üzerine serpiştiriniz.
Üzerine kıymalı içi yayıp, onun da üzerine kaşar peyniri rendesi serpiniz. Orta hararetli fırında pişiriniz.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 689
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 17:39
tşk su perisi
Nerqish Tarih: 22.01.2008 13:24
[COLOR="SlateGray"]ellerine saglik olsada yesem bayilirim pizzaya aksama siparis vercem : )
Sindy Tarih: 22.01.2008 11:22
tesekkurler SU-PERISI
Miss.ultrAslan Tarih: 22.01.2008 09:29
En son pizza yediğimde midem yıkandığı için artık bizde pizza yenmior
Ama yinede paylaşımın için teşekkür ederim aplacığım
KarBeyazi_M Tarih: 22.01.2008 03:18
tşk su perüsü SU PERİSİ
_AsYa_ Tarih: 21.01.2008 16:13
emeğine sağlık SU-PERISI