BARAKUDA BUĞULAMA

Son güncelleme: 07.07.2008 15:16
  • MALZEME:
    2 adet 240 gr Barakuda balığı filetosu,
    2 yaprak yufka,
    100 gr dilimlenmiş domates,
    100 gr dilimlenmiş soğan,
    100 gr dilimlenmiş limon,
    1 diş kıyılmış sarmısak,
    2 adet defne yaprağı,
    1 dal biberiye,
    az kıyılmış maydanoz,
    1 çorba kaşığı ekstra zeytinyağı,
    tuz
    biber

    YAPILIŞI:
    Balıklar uygun boydaki tepsiye dizilir. Belirtilen malzemeler düzenli bir şekilde balığın altına ve üzerine dizilir. Üzerine tuz ve biber ilave edilir ve kapak kapatılarak 180°C'lik fırında 30 dakika pişirilir
#21.01.2008 14:17 0 0 0
  • balik sebzeyle guzel olur, ellerine saglik SU-PERISI
#23.01.2008 10:41 0 0 0
  • ellerine saglık
#24.02.2008 19:34 0 0 0
  • PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
#07.07.2008 15:16 0 0 0