MALZEME:
2 adet 240 gr Barakuda balığı filetosu,
2 yaprak yufka,
100 gr dilimlenmiş domates,
100 gr dilimlenmiş soğan,
100 gr dilimlenmiş limon,
1 diş kıyılmış sarmısak,
2 adet defne yaprağı,
1 dal biberiye,
az kıyılmış maydanoz,
1 çorba kaşığı ekstra zeytinyağı,
tuz
biber

YAPILIŞI:
Balıklar uygun boydaki tepsiye dizilir. Belirtilen malzemeler düzenli bir şekilde balığın altına ve üzerine dizilir. Üzerine tuz ve biber ilave edilir ve kapak kapatılarak 180°C'lik fırında 30 dakika pişirilir

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1358
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 16:16
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
refik Tarih: 24.02.2008 20:34
ellerine saglık
Sindy Tarih: 23.01.2008 11:41
balik sebzeyle guzel olur, ellerine saglik SU-PERISI