Aromalı kayısı kompostosu

Son güncelleme: 18.04.2008 13:07
  • malzemeler.

    1/2 litre elma suyu,
    40 g sagu (hint irmiği),
    bir parça limon kabuğu,
    yarım tatlı kaşığı hintcevizi çiçeği tozu (macis),
    3 karanfil,
    600 g kayısı,
    2 çorba kaşığı şeker.
    yapılışı.
    Elma suyunu bir taşım kaynatın, saguyu, limon kabuğunu, ve karanfilleri ilave edin. Saguyu 15 dakika pişirin. Kayısıları yıkayıp yarın, çekirdeklerini çıkarın. Kaysıları ve şekeri elma suyunun içine atın, kısık ateşte 3-4 dakika pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.
#22.01.2008 23:26 0 0 0
  • ellerine saglik SU-PERISI
#24.01.2008 09:54 0 0 0
  • saoll eline sağlık
#18.04.2008 13:07 0 0 0