malzemeler.

1/2 litre elma suyu,
40 g sagu (hint irmiği),
bir parça limon kabuğu,
yarım tatlı kaşığı hintcevizi çiçeği tozu (macis),
3 karanfil,
600 g kayısı,
2 çorba kaşığı şeker.
yapılışı.
Elma suyunu bir taşım kaynatın, saguyu, limon kabuğunu, ve karanfilleri ilave edin. Saguyu 15 dakika pişirin. Kayısıları yıkayıp yarın, çekirdeklerini çıkarın. Kaysıları ve şekeri elma suyunun içine atın, kısık ateşte 3-4 dakika pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 602
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 14:07
saoll eline sağlık
Sindy Tarih: 24.01.2008 10:54
ellerine saglik SU-PERISI