MALZEMELER
2 adet tavuk budu
1 çorba kaşığı soya sosu
yarım çay bardağı zeytin yağı
1 tatlı kaşığı susam
tuz, karabiber

YAPILIŞI
Tavuk butlarını bir tencereye aktarın.üzerini hafifçe aşacak kadar su koyun ve 20 dakika kadar haşlayın. Haşladıktan sonra suyunu süzüp butları soya sosuna bulayın.
Tavaya aktardığınız yarım su bardağı zeytin yağında soyalı tavuk butlarını kızartın.
Tavuk butlarını kızartırken üzerlerine susam tuz ve karabiberi serpin. Tavayı sallayarak baharatların yayılmasını sağlayın. Tavuk butlarını servis tabağına aktarıp servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 424
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 19:41
teşekkürler paylaşım için
Sindy Tarih: 24.01.2008 11:28
tavugu cok severim, ellerine saglik SU-PERISI