PÜRELİ KEBAP

Son güncelleme: 17.04.2008 13:07
  • malzemeler.

    1 kg. kuşbaşı koyun eti,
    yeteri kadar tuz,
    3 çorba kaşığı sadeyağ,
    yenibahar, kimyon, karabiber,
    3 diş sarmısak,
    2 su bardağı kaynar su.
    2 çorba kaşığı salça,
    yapılışı.
    Kuşbaşı eti, sadeyağda suyunu salıp çekinceye kadar kavurun. Sonra ince doğranmış sarmısak, salça, tuz, yenibahar, kimyon, karabbier kaynar su koyup, hafif ateşte 2 saat pişirin. Suyunu çektikçe, kaynar su ilâve edin. Öyle ki, indiği zaman biraz suyu kalsın. Servis yaparken tabağın bir yanına patates püresi, bir yanına da et suyundan koyun.
#22.01.2008 23:54 0 0 0
  • koyun eti olan biseyi yiyemem
    tarif icin tesekkurler SU-PERISI
#24.01.2008 10:16 0 0 0
  • Koyun eti cok kokuyo ya bende yiyemiyorum
    emegine saglik canim sen bana daha etiyle yaparsan yeriz
    patates puresine bayilirim
#25.01.2008 10:11 0 0 0
  • paylalımın için saol
#25.01.2008 14:09 0 0 0
NaZ NaZ foto
  • cok guzele benziyor

    ellerinize saglik
#25.01.2008 14:46 0 0 0
  • saol eline sağlık tsk
#17.04.2008 13:07 0 0 0