malzemeler.

1 kg. kuşbaşı koyun eti,
yeteri kadar tuz,
3 çorba kaşığı sadeyağ,
yenibahar, kimyon, karabiber,
3 diş sarmısak,
2 su bardağı kaynar su.
2 çorba kaşığı salça,
yapılışı.
Kuşbaşı eti, sadeyağda suyunu salıp çekinceye kadar kavurun. Sonra ince doğranmış sarmısak, salça, tuz, yenibahar, kimyon, karabbier kaynar su koyup, hafif ateşte 2 saat pişirin. Suyunu çektikçe, kaynar su ilâve edin. Öyle ki, indiği zaman biraz suyu kalsın. Servis yaparken tabağın bir yanına patates püresi, bir yanına da et suyundan koyun.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 448
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 17.04.2008 14:07
saol eline sağlık tsk
NaZ Tarih: 25.01.2008 15:46
cok guzele benziyor

ellerinize saglik
holyguard Tarih: 25.01.2008 15:09
paylalımın için saol
Nerqish Tarih: 25.01.2008 11:11
[COLOR="SlateGray"]Koyun eti cok kokuyo ya bende yiyemiyorum:6:
emegine saglik canim sen bana daha etiyle yaparsan yeriz :72:
patates puresine bayilirim
Sindy Tarih: 24.01.2008 11:16
koyun eti olan biseyi yiyemem
tarif icin tesekkurler SU-PERISI