Patates Dolması

Son güncelleme: 16.04.2008 21:11
  • malzemeler.

    6 adet düzgün orta boy patates
    300 gr. koyun kuşbaşı
    10 adet mantar
    1 adet havuç
    2 yemek kaşığı bezelye konservesi
    2 yemek kaşığı salça
    1 adet kuru soğan
    4 yemek kaşığı sıvıyağ
    kekik
    karabiber
    tuz
    yapılışı.
    Patatesleri soyup içlerini oyun. Eti tencerede kavurup, soğanı ilave edin, yağı ekleyin, kavrulunca salçayı ekleyip biraz pişmeye bırakın. Havucu kazıyıp küp şeklinde doğrayın. Mantarı kıyın bezelye ile birlikte ete katın. Tuz karabiber ve kekik ilave edin, içlerini oyduğunuz patatesleri sıvıyağda kızartıp, harcı içlerine doldurun. Tencereye dizin, kalan sosu üzerine gezdirip orta ısılı ateşte pişirin.
#23.01.2008 00:01 0 0 0
  • guzel tarifin icin tesekkurler SU-PERISI
#24.01.2008 10:07 0 0 0
  • SAOLLL TSK
#16.04.2008 21:11 0 0 0