malzemeler.

6 adet düzgün orta boy patates
300 gr. koyun kuşbaşı
10 adet mantar
1 adet havuç
2 yemek kaşığı bezelye konservesi
2 yemek kaşığı salça
1 adet kuru soğan
4 yemek kaşığı sıvıyağ
kekik
karabiber
tuz
yapılışı.
Patatesleri soyup içlerini oyun. Eti tencerede kavurup, soğanı ilave edin, yağı ekleyin, kavrulunca salçayı ekleyip biraz pişmeye bırakın. Havucu kazıyıp küp şeklinde doğrayın. Mantarı kıyın bezelye ile birlikte ete katın. Tuz karabiber ve kekik ilave edin, içlerini oyduğunuz patatesleri sıvıyağda kızartıp, harcı içlerine doldurun. Tencereye dizin, kalan sosu üzerine gezdirip orta ısılı ateşte pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 386
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 22:11
SAOLLL TSK
Sindy Tarih: 24.01.2008 11:07
guzel tarifin icin tesekkurler SU-PERISI