malzemeler.

4-5 Patates
2 Küçük boy havuç
6-7 diş sarımsak
1 Çay bardağı zeytinyağı
1 Tatlı kaşığı tuz
2 Orta boy soğan
1 Çay kaşığı şeker
1/2 Çorba kaşığı salça
8-10 Dal maydanoz
yapılışı.
Bir tencereye 2 su bardağı su koyup tuz atarak kaynatınız. İnce kıyılmış soğan, yarım dairelere kesilmiş havuç, sarımsak, 1 cm. kalınlığında dilimlenmiş patates, salça, şeker ve zeytinyağını ilave edip, önce orta hararetli ısıda sonra ısısını azaltarak 20 dakika pişiriniz. Servis tabağına boşaltıp, üzerine kıyılmış maydanoz serpiniz.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 413
favori
like
share
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 21:40
GÜZELL OLMUŞ EMEĞE SAYGII
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 21:39
TSK SAOLLUN
Sindy Tarih: 24.01.2008 11:22
ellerine saglik SU-PERISI
fundafunda Tarih: 23.01.2008 05:12
mutlaka yapıcam teşekkürler..