Malzemeler

2 Dilim Siyah Pandispanya
1.5 Su Bardağı Krem Patisserie
4 Muz
1 Paket Toz Jöle


Tarifi

1 dilim pandispanyayı 18 cm. çapındaki bir pasta çemberine koyun. Pandispanyanın üzerini krem patisserie ile kaplayın ve 2.ci pandispanyayı üzerine kapatın.
Pandispanyanın üzerini krema ile kaplayın. 4 muzu ikişer parçaya bölerek pandispanyanın üzerine düzgünce dizin.
Jöleyi suda eritin ve donmak üzereyken muzların üzerine dökün. Pastayı buzdolabında dondurduktan sonra servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 515
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 23.01.2008 18:28
eline emegine saglık.
kuber Tarih: 23.01.2008 17:52
teşekkür sindy