malzemeler

2 kilo kuşbaşı eti
2 adet soğan
5 diş sarımsak
250 gram mantar
4 adet milföy hamuru
karabiber
kırmızıbiber
kimyon
tuz

tarifi

Yapılışı Kuşbaşı etleri bir gece önceden dinlendirmeniz gerekiyor. Bunun için bir tencerede soğan ve sarımsakları rendeleyin. Baharat ve tuzu ilave edin. Etleri tencereye alın. Etlerin üzerini geçecek kadar su ekleyin. Bu şekilde bir gece bekletin. Tenceredeki malzemelerin suyunu süzün.

Daha sonra küçük küçük doğranmış mantarları tenceredeki karışıma ilave edin. Bu şekilde yaklaşık yarım saat pişirin. Yemeği küçük güveçlere eşit olarak paylaştırın. Üzerlerine milföy hamurlarını kapatın. Önceden ısıttığınız 200 derecedeki fırında 30 dakika kadar pişirin. Üzerleri kızarınca çıkarıp sıcak olarak servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 471
favori
like
share
kuber Tarih: 23.01.2008 19:08
paylaşım için teşekkürler sindy
SU-PERISI Tarih: 23.01.2008 19:01
eline saglık sindy.