hiç teferruata gerek yok aslında örneğin bak ben forumuma İSTATİSTİKLER diye bir buton koydum. tıklayınca direkt istatistiklere gidiyorsun.butun olay forumunda bir yere geldiğinde adres çubuğunda yazan yeri veya mause ile üzerine geldiğin yerin uzantısını kodların arasına koymak. bak benim istatistiklerin yolu bu [url]http://www.xxxxxxxxxxx.com/smf/index.php?action=stats[/url] şimdi aşağıdaki kodları incele olayı anlıyacaksın. aşağıdaki kodu kendine göre düzenleyip (sadece forum yolunu koy yeter) index templatede
buton dizininde herhengi bir yerin altına üstüne koyabilirsin mesela bunun üstüne koy: // the [member] list button

[code]// Show the [istatistik] button.
echo ($current_action=='portal' || $context['browser']['is_ie4']) ? ' ' : '' , '

İSTATİSTİKLER
' , $current_action == 'portal' ? ' ' : '';[/code]



Dilber mc için örnek buton kodu
[code]// Show the [Portal] button.
echo '
Portal';[/code]

Portal bu kısıma buton yolunu ve adını yazarsınız..

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 4709
favori
like
share
Dj.erkan Tarih: 07.03.2010 18:00
teşekkürler
SiprintisT Tarih: 11.10.2009 12:52
HeLaL olsun Bukadar Kısa Anlatım Olamaz
girebi Tarih: 26.12.2008 22:35
üst tarfaytaki fibi profil üyeler anasayfa diye sıralamaya mesala galeri koymak istiyorum nasıl yapcaz
noobsaibot23 Tarih: 11.12.2008 04:04
eyw saol
Mert_C Tarih: 09.12.2008 00:26
guzel paylasim zorla cevap yazmak zorunda oldumuzdan bunu yazım dedım
ekrem1311 Tarih: 04.12.2008 17:34
hiçbirşey anlamadım
cybertaz Tarih: 12.09.2008 14:32
tesekkurler
hfdd58 Tarih: 16.08.2008 13:07
sağol
Veyasin Tarih: 24.07.2008 01:06
TeşekkürLer güzeL anLatım