Volvo’dan çocuk güvenliğine özel web sitesi

Son güncelleme: 24.01.2008 10:27
  • Volvo'dan çocuk güvenliğine özel web sitesi

    Çocuk Güvenliği konusunda 40 yılı aşkın süredir AR-GE çalışmaları yürüten Volvo, Türkiye'de çocuk güvenliğine özel, micro web sitesi açtı.
    noimage
    http://www.volvocars.com.tr/campaigns/Misc/ChildSafety/ adresini tıklayan herkes hamile ve çocuk güvenliği ile ilgili sorulara yanıt bulabilecek. Volvo Cars'ın, gerçek kazaların araştırılmasından elde ettiği ve ileri teknoloji çarpışma testi laboratuarının bulgularını kaynak alarak sitede yer verdiği bilgilerle, anneler hem kendi hayatlarını, hem de bebeklerinin hayatlarını koruyabilecek.
    noimage
    Volvo'nun "Çocuk Güvenliğine Özel Web Sitesi" nde hamileler, bebekler, 1-3 yaş ve 4-12 yaş çocuklar için ayrı kategoriler bulunuyor. Bu kategorilerden birini veya birkaçını seçerek içinde yer alan bilgilere, konuyla ilgili filmlere ve uygulamalı gösterimlere ulaşılabiliniyor.
    noimage
    Volvo'nun çocuk güvenliği mikro sitesinde hamilelerin otomobil kullanırken veya emniyet kemeri takarken nelere dikkat etmeleri gerektiği, bebeklerin veya çocukların hangi tip koltuklarda ne şekilde oturmaları gerektiği ve aynı zamanda emniyet kemerinin nasıl takılması gerektiği gibi bilgileri hem yazılı hem de uygulamalı olarak yer alıyor.
    noimage
#24.01.2008 10:27 0 0 0