malzemeler

2 kutu konserve bezelye
2 adet yumurta
1 çorba kaşığı tereyağı
1 su bardağı rende tulum peyniri
1 tatlı kaşığı kimyon
1 çay bardağı süt
Tuz, karabiber, pulbiber

tarifi

Bezelye dışndaki diğer malzemeler bir araya getirilerek iyice karıştırılır. En son bezelye katılır. Hazırlanan harç yağlanmış fırın kaselerine taksim edilir. 190 derece fırında kızarana kadar pişirilir.
Not: Bütün malzeme büyük fırın kabında da pişirilebilir.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 564
favori
like
share
wampirella Tarih: 15.02.2008 00:34
ellerine saglık sindy
SU-PERISI Tarih: 24.01.2008 14:48
hiç denemedim ama güzel bir tarif.emegine saglık sindy.