MALZEMELER

margarin
1 adet yufka
1 su bardağı toz şeker
250 gr ıslak kadayıf
1 su bardağı ceviz içi

Şurup mazlemesi :

1/2 limon
4 su bardağı su
4 su bardağı toz şeker


HAZIRLANIŞI

Margarini eritin, yufkayı yağlayıp enine üçe bölün. Üzerine ıslak kadayıfı yayın ve erimiş margarin ile ıslatıln, dövülmüş ceviz ve toz şeker serpin. Yufkaları rulo şeklinde sarıp, baklava gibi verev keserek tepsiye dizip, fırına verin. Hazırladığınız ılık şurubu, kızarmış tatlının üzerine döküp, servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 432
favori
like
share
wampirella Tarih: 08.02.2008 01:13
tarifin için saol sindy
vbroot Tarih: 31.01.2008 20:07
eywallah
SU-PERISI Tarih: 24.01.2008 14:40
çok güzel olur bende yaparım.emegine saglık sindy.