RULO KADAYIF

Son güncelleme: 08.02.2008 00:13
  • MALZEMELER

    margarin
    1 adet yufka
    1 su bardağı toz şeker
    250 gr ıslak kadayıf
    1 su bardağı ceviz içi

    Şurup mazlemesi :

    1/2 limon
    4 su bardağı su
    4 su bardağı toz şeker


    HAZIRLANIŞI

    Margarini eritin, yufkayı yağlayıp enine üçe bölün. Üzerine ıslak kadayıfı yayın ve erimiş margarin ile ıslatıln, dövülmüş ceviz ve toz şeker serpin. Yufkaları rulo şeklinde sarıp, baklava gibi verev keserek tepsiye dizip, fırına verin. Hazırladığınız ılık şurubu, kızarmış tatlının üzerine döküp, servis yapın.
#24.01.2008 10:45 0 0 0
  • çok güzel olur bende yaparım.emegine saglık sindy.
#24.01.2008 13:40 0 0 0
  • eywallah
#31.01.2008 19:07 0 0 0
  • tarifin için saol sindy
#08.02.2008 00:13 0 0 0